Det er ledig 40% hjemmel ved Vega helsehus. Hjemmelen er en del av en nedtrappingsavtale med dagens hjemmelsinnehaver, som har totalt 100% hjemmel, men som går ned til 60% i nedtrappingsavtalen. Derfor lyser vi ut 40% hjemmel med opptrapping til 100%.

25.08 - 27.08: På grunn vaksinering vil legekontoret og laboratoriet holde stengt fra kl. 12:00 onsdag 25.08 til og med fredag 27.08

Søknad om å bli gjestejeger.

Idag 12.08 har vi fått svar på prøve på en av nærkontaktene til den personen som ble påvist smittet tidligere i uken.

På lørdag 07.08 besøkte en familie på 4 Verdensarvsenteret, både cafeen og utstillingen. De var på ferie rundt om på Helgeland. Det har siden vist seg at alle var smittet med Covid-19 og var i smitteførende fase under oppholdet på Vega.

Det er ved hurtigtest på legevakt mandag kveld blitt påvist positiv Covid-19 pasient.

Fra høsten 2021 har vi ledig et engasjement i 100 % stilling som utviklingsrådgiver i et halvt år, med mulighet for forlengelse. Tiltredelse 1.september eller så snart som mulig etter tilsetting.

Redusert åpningstid ved laboratoriet sommeren 2021.

Menn i helse er et samarbeid mellom kommune, NAV, fylkeskommune, KS og Helsedirektoratet. Menn i helse er et komprimert utdanningsløp frem til fagbrev som helsefagarbeider. Deltakerne får tittelen helserekrutt. Norge har et stort behov for utdannet helsepersonell og jobbmulighetene er svært gode. Så langt har over 500 menn tatt fagbrevet via Menn i helse. 92 % som har tatt fagbrev har fått en relevant jobb innen helsesektoren.