Fra høsten 2021 har vi ledig et engasjement i 100 % stilling som utviklingsrådgiver i et halvt år, med mulighet for forlengelse. Tiltredelse 1.september eller så snart som mulig etter tilsetting.

Redusert åpningstid ved laboratoriet sommeren 2021.

Menn i helse er et samarbeid mellom kommune, NAV, fylkeskommune, KS og Helsedirektoratet. Menn i helse er et komprimert utdanningsløp frem til fagbrev som helsefagarbeider. Deltakerne får tittelen helserekrutt. Norge har et stort behov for utdannet helsepersonell og jobbmulighetene er svært gode. Så langt har over 500 menn tatt fagbrevet via Menn i helse. 92 % som har tatt fagbrev har fått en relevant jobb innen helsesektoren.

Ikke bruk toalettet som søppelbøtte!

Brønnøy kommune har i perioden avtale med Helgeland krisesenter i Mosjøen - telefon: 75 17 36 99.

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som er benytter tjenesten “søknad om redusert foreldrebetaling”.

Oppfordring til personer mellom 18 og 64 år med underliggende sykdommer/ helsetilstander som ønsker koronavaksine.

Oppfordring til alle som har mottatt koronavaksine

Nordland Fylkeskommune har bestemt at kjøretøy som skal til/fra Tjøtta og til/fra Horn ikke har fortrinnsrett ved anløp av Igerøy på vinterrute.