Ungdom i 10. klasse testet positiv på Corona test (hurtigtest) i kveld.

Vi søker etter en ny kollega i 100% stilling/vikariat i forbindelse med at en av våre ansatte skal ut i permisjon i 2022.

Legekontoret og laboratoriet har for tiden redusert kapasitet.

Helsetjenesten i Vega kommune ønsker å komme i kontakt med kommunens 16-17- åringer for tilbakemelding på status vaksinering og eventuell avtale for vaksinering.

Bli med på “De Grønne Forskerspirene” denne høsten, Miljøagentenes nye og spennende skolekampanje for tredjeklasser.

Pr. i dag er helsestasjonen uten helsesykepleier. Stillingen er lyst ut flere ganger uten at det er innkommet søknader, nå sist med søknadsfrist 1.10.21.

Spillavhengighet Norge er en frivillig organisasjon som jobber for å forebygge spillavhengighet.

St. 6185 Helsesykepleier 100% fast stilling

Vertikaldelt 2-mannsbolig beliggende i Lauvberget på Nes i Vega kommune til salgs.

Vega kommune ønsker å inngå avtale om brøyting/strøing av kommunale veier 2021 - 2024