Oppfordring fra teknisk avdeling

Ikke bruk toalettet som søppelbøtte!

Som mange er kjent med så har NINA et pågående elgprosjekt på Vega som innbefatter at vi merker elg fra helikopter i 3-6 dager hver vinter. Hensikten er å utstyre elgene med en GPS-sender, som viser hvor dyrene oppholder seg på ulike tidspunkt gjennom året, samt for å få en oversikt over hvor mange elger som befinner seg på øya hver vinter.

Vi orienterer med dette om at NINA i løpet av de nærmeste dagene, trolig førstkommende onsdag eller torsdag, planlegger å sette i gang elgmerking fra helikopter i Vega kommune.

Vega barnehage søker ferievikarer for perioden juni til medio august 2023.

Sør-Helgeland krisesenter søker miljøarbeider.

 

Pleie og omsorgstjenesten i Vega kommune søker ferievikarer for perioden medio juni til medio august 2023. 

Norsk komite for geoparker og geoarv har skrevet en kort presentasjon av de tre norske UNESCO Globale Geoparkene hvor de forteller om noe av det de gjør, samt en kort introduksjon til de to parkene som står på startstreken.

Frivillighetens år 2022  - hva er ditt bidrag?

Vi ønsker å møte næringsavdelingen, politisk ledelse og andre som er interessert i reisemålsutviklingen i kommunen, for å lære om organisasjonen, planene og kommunenes reiselivssatsing. Dette er en fin måte for oss å oppleve og bli bedre kjent med området og mulighetene som ligger der for reiselivet.

Uteavdelingen på teknisk søker etter sommervikarer i perioden juni-august.

Torsdag 23. februar starter Vega kommune streaming av sine kommunestyremøter.