Frivillige lag og foreninger har i mange år gjort en enestående innsats med å ta vare på og formidle natur og kultur i Vegaøyan verdensarv. Stiftelsen Vegaøyan Verdensarv setter derfor av midler hvert år til delfinansiering av arbeid som gjøres på frivillig basis

Vega Kommune søker informasjonsmedarbeidere til turistinformasjonen for sommersesongen 2018.

I henhold til lov om eiendomsskatt til kommunene av

6. juni 1975 nr. 29, er det skrevet ut eiendomsskatt

for året 2018.

Konfliktrådet i Salten og Helgeland

Konfliktrådet har til oppgave å mekle mellom parter i en konflikt. Dette gjelder både saker overført fra politiet og saker som partene selv henviser. Ved mekling møtes partene på et nøytralt sted hvor de gis mulighet til å løse saken med bistand fra en mekler. Mekling i konfliktråd er gratis og frivillig.

1 stk 100% stilling ledig som kommunelege 3

Informasjon om feiing fra Brønnøy Kommune. Er det ytterlige spørsmål kontakt Feietjenesten i Brønnøy. Kontaktinformasjon står nederst i teksten.

Ønsker du å klage må dette gjøres skriftlig til postkasse@vega.kommune.no  eller Vega kommune, Rørøyveien 10, 8980 Vega.

Det er oppdaget ett tilfelle av kikhoste på Vega hos barn i skolealder. Dersom du opplever symptomer som beskrevet nedenfor, eller har behov for oppfriskningsdose av vaksinen, eller har spørsmål om kikhoste for øvrig, ta kontakt med Vega legekontor.

I henhold til lov om eiendomsskatt til kommunene av 6. juni 1975 nr. 29, er det skrevet ut eiendomsskatt for året 2020.