For ansatte

Fra 5. juli til sommeren 2024 er Ina ute i permisjon. I den forbindelse vil det være andre kontaktpunkter for henvendelser. Se oversikt under.

Har du problemer med noe datateknisk?

Ta kontakt med Brønnøy IKT via Selvbetjeningsportalen på nett (se info om pålogging under neste punkt) eller på e-post ikt@bronnoy.kommune.no. Om det haster kan du ringe de på tlf. 75 01 20 12. De vil da kunne hjelpe deg videre om du trenger å ta kontakt med spesifikk leverandør av en tjeneste/applikasjon. 

Har du problemer med Agresso/Unit4, ta kontakt med Janne eller Grace da de er superbrukere og kan ta saken videre. IKT sine kontaktpunkt hos TietoEVRY er ikke de samme som drifter Agresso, så gjennom superbruker er raskeste tjenestevei for å få hjelp. 
 

For bestilling av bruker for nye ansatte/reaktivering av brukere

Gå til Selvbetjeningsportalen

Her skal du ikke skrive inn noe informasjon når du kommer til innloggingssiden, men trykk på den grå knappen hvor det står "Logg inn med federert autentisering". Brukernavn og passord er det samme som når du logger på PC. Har du ikke tilgang til å bestille bruker så ta kontakt med Brønnøy IKT på e-post ikt@bronnoy.kommune.no.
 

Gi ansatte tilgang til applikasjoner

Her kan du også bruke Selvbetjeningsportalen (se punktet over) eller ta kontakt med Brønnøy IKT. 


Har du glemt passord til pålogging av PC?

Har du eller en ansatt glemt passord for pålogging av PC, så send en e-post til Brønnøy IKT eller ring de og be de resette passord til brukeren det gjelder. Da vil du få tilsendt en e-post med midlertidig passord som du endrer ved første gangs pålogging. Ringer du oppgir de midlertidig passord pr telefon.  
 

Ønsker du noe publisert på hjemmeside/Facebook?

Send e-post til hilde.wika@vega.kommune.no
 

Publisering på Jobbnorge og NAV

Gå til jobbnorge.no

Her trykker du på "Logg inn" øverst til høyre. Velg så å logg inn som Arbeidsgiver. Alle ledere skal ha fått tilgang til å logge seg inn og bestille utlysning. Det er Marit Nilsen og Brit Skjevling som godkjenner disse for publisering. Har du ikke tilgang så ta kontakt med Marit så hjelper hun deg videre. 
 

Hjelp med IP-telefon/bestilling av mobil/abo.

Om du trenger hjelp med telefonen på kontoret, ønsker å bestille mobil eller nytt abo., så kan du ta kontakt med Helge Sandvær hos iteam på tlf. 992 87 046 eller e-post helge.sandvar@iteam.no.
 

Tips

Bruk av Microsoft Authenticator

Ta kontakt med Brønnøy IKT om du har problemer med appen for innlogging

Mal for Word og PowerPoint

Du finner en mappe som heter "Grafisk profil" under Felles (T:). Her ligger maler og logo. 

Kamera i Teams virker ikke

Se denne veiledningen (PDF, 139 kB).

Tilgang til team (grupper) i Teams

Ta kontakt med personen som har ansvaret for teamet eller noen som er medlem i teamet, så kan de legge deg til. Du skal uten problem kunne legge til både de med kommunal e-post og personer fra andre bedrifter. De blir da lagt til som gjest. 

Problem med Office-applikasjonene

Altså Word, Excel, Outlook osv. Her vil det variere stort i hva problemet kan være, men Google være en god venn i nøden da det alltids er noen som har hatt samme problem før deg. Om du ikke finner svar, så ta kontakt med Brønnøy IKT.