Vega legekontor informerer onsdag 10. november 2021 kl. 16:30.

Vi har to positive Corona selvtester på ungdommer som går på videregående skole i Brønnøysund. Den ene ungdom har søsken som går på Vega barne- og ungdomsskole.

I dag gjelder følgende retningslinjer:

1. Testen bekreftes med PCR test. Den smittede isoleres i 5 dager.
  2. Uvaksinerte nærkontakter (husstandsmedlemmer) testes daglig i 7 dager med selvtester og kan, om de er symptomfri og test-negative, leve som vanlig.
  3. Den smittede tar selv kontakt med andre nærkontakter og sier fra om at de kan ha blitt utsatt for smitte. Uvaksinerte bør testes med en gang.
  4. Alle nærkontakter følger med på egne symptomer i 10 dager og tester seg ved symptomer.

Vi oppfordrer til at alle tester seg om de har symptomer – vi utleverer selvtests daglig etter avtale. Ring legekontoret på 75 03 68 70 og bestill selvtest.

Med hilsen

Sinne Simony Marken