Konsert med Erlend Albertsens "Basspace"

lørdag 26. november 2022, 20.00 - 22.00

Informasjon

Jazz på en lørdag – Konserten dere får høre går under navnet «Name of the Wind» og er inspirert av Patrick Rothfuss’ bok med samme navn.

Vinden er uforutsigbar, akkurat som oss mennesker, med alle følelsene og tankene som befinner seg i oss. Flyktige bevegelser hit og dit, tilsynelatende helt tilfeldig – ja, men opptrer ikke vinden likevel ut ifra helt konkrete prinsipper? Og hva med oss selv? Tankene og følelsene som også beveger seg hit og dit, finnes det noen prinsipper bak de? Er det i hele tatt noe poeng i å prøve å forstå vinden, å forstå følelsene og prinsippene? spør Erlend Albertsen i en pressemelding. – Musikken vi spiller er heimbrygga jazzmusikk. Den er også inspirert av norsk og marokkansk folkemusikk. En låt handler om hvordan det er å være et utenomjordisk vesen, en annen handler om en verden uten politikere og penger, mens en tredje handler om å fly, forteller Albertsen i pressemeldingen.

Erlend Albertsen Basspace består av: Ellie Mäkelä – Bratsj og hardingfele Egil Kalman – Synth og kontrabass Hogne Kleiberg – Piano og synth Simon Olderskog Albertsen – Trommer og cymbaler Erlend Olderskog Albertsen – Kontrabass og sopransaxofon

Konserten støttes av Norsk kulturråd og NordNorsk Jazzsenter!

BILLETTER SELGES OG I DØRA!

Sted

Folkets Hus
 

Kontakt

Folkets Hus Vega
 

Nils Hilmar Gullsvåg
Legg til hendelsen i din kalender