Dune

fredag 15. oktober 2021, 19.00 - 21.00

Informasjon

En mytisk og følelsesladet heltereise. DUNE forteller historien om Paul Atreides, en ung mann begavet med mystiske evner og profetiske visjoner og forutbestemt til å bli leder for å gjenopprette freden blant de stridende adelsfamiliene som i generasjoner har kjempet om makten for å kontrollere verdens mest dyrebare ressurs - et verdifullt krydder som kan forlenge livet.

Når ondskapsfulle krefter eksploderer i konflikt om eneretten til tilgangen på krydderet, må Paul overkomme farer og ondsinnede planer mot ham for å sikre fremtiden for familien og folket hans. Han må våge seg inn i en verden der bare de som kan overvinne frykten, vil overleve.

Premiere: 15.09.2021 Skuespillere: Rebecca Ferguson, Zendaya, Timothée Chalamet, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Jason Momoa, Javier Bardem Sjanger: Eventyr / Drama / Sci-Fi Regi: Denis Villeneuve Nasjonalitet: USA Aldersgrense med begrunnelse: 12 år Denne filmen har partier med kamphandlinger og intense action-scener. I tillegg har den enkelte draps- og voldsskildringer. Da disse foregår i et ikke-realistisk science fiction-univers, får filmen 12-årsgrense. Språk: engelsk Produksjonsår: 2020 Distributør: SF Norge

Sted

Vega kino
 

Kontakt

Vega Kino
 

Ole Bjørn Nygård Berg
Legg til hendelsen i din kalender