Kystturné - Vega

onsdag 18. august 2021, 18.00 - 20.00

Informasjon

Da er vi klare for tidenes sommereventyr! Alle musikkinteresserte mellom 13-18 år inviteres til en kyst-turne på Helgeland.

Drømmer du om å opptre på en scene er dette en mulighet du ikke kan gå glipp av. Det er helt gratis å være med. Hvorfor gratis? Jo, fordi Equinor , Nordland fylkeskommune og SpareBank 1 Samfunnsløftet synes dette er et like kult prosjekt som oss.

Kystturneens rute:
16-18.08.21:Vega
19.08.21: Onøy https://fb.me/e/1OriohN6y
20.08.21: Sleneset https://fb.me/e/1D3nk0sO1
21.08.21: Lovund https://fb.me/e/ZfOslXQS

Hvorfor tre dager i Vega? Jo fordi vi skal også ha lydkurs, lyskurs og fotokurs. Påmelding til kursene kommer straks, så det er bare å vente i spenning. Koster dette noe da? Absolutt ikke! Vi vil tilby kurs og aktiviteter også for unge talenter som vil lære å jobbe bak en scene.

Så hva er egentlig greia? Både du som melder deg på sceneinnslag og på kurs, får være med på alle stedene nevnt over. Det blir en ny konsert på et nytt sted hver dag av og for ungdom.
Kan du tenke deg til å være med på sceneinnslag? Driver du på med sang, spiller i band eller et instrument kan du melde deg på. Hvis du har en drøm om å bli DJ, har også du muligheten! Du kan opptre alene eller sammen med andre. Det bestemmer du helt selv.

Meld deg på sceneinnslag her: https://forms.gle/KDdkb9e8Rrheb5yn6

Det blir gratis konsert for alle som befinner seg på Sleneset 20.08.21. Kom gjerne innom for å høre på hva vår vakre kyst har å by på.

Sted

Folkets Hus
 

Kontakt

Lovund Musikkforening og Vega Media
 

Nils Hilmar Gullsvåg
Legg til hendelsen i din kalender