Tannhelsetjenesten


Tannhelsetjenesten i Vega hører inn under Tannhelsedistrikt Sør (Helgeland) i Nordland fylke.


Se Vega tannklinikk på kart. Tjenesten har ansvar for at prioriterte grupper får tilbud om tannhelsetjenester, herunder også at spesialisttjenester er tilgjengelig i tilstrekkelig grad for de som oppholder seg i fylket.

Vega tannklinikk

Kontaktinformasjon:

Tlf. 75 03 50 45
E-post: vega.tannklinikk@nfk.no
Web: Tannhelsetjenesten i Nordland fylke.

Hvakostertannlegen.no er en markeds- og prisportal som enkelt hjelper deg med å finne fram til den tannlegen du ønsker. Nettstedet sørger for oppdatert informasjon om priser, de vanligste tannbehandlingene og servicefasiliteter hos tannlegen. Det gir forbrukerne muligheten til å gjøre et reelt valg av tannlege.

Kort om tannhelsetjenesten i Nordland: Tannhelsetjenesten omfatter 51 hovedtannklinikker og 17 bitannklinikker, fra Bindal i sør til Andøy i nord. I nesten hver eneste nordlandskommune er det en fylkeskommunal tannklinikk, og Tannhelsetjenesten er dermed den mest desentraliserte tjeneste i fylkeskommunen. Tannhelsetjenesten er organisert i 3 geografiske distrikt.

- Tannhelsedistrikt Sør
- Tannhelsedistrikt Midt
- Tannhelsedistrikt Nord

Tannhelsetjenestens spesialisttjeneste er organisert med 4 regionale klinikker:

- kjeveortopedisk klinikk, Sandnessjøen
- kjeveortopedisk klinikk, Mo i Rana
- spesialistklinikk, Bodø
- kjeveortopedisk klinikk, Leknes

På alle disse klinikkene finner du tannlegespesialist innen kjeveortopedi (tannregulering). På spesialistklinikken i Bodø jobber i tillegg tannlegespesialist innen protetikk (kunstige tenner), periodonti (tannkjøttsykdom) og endodonti (rotfylling), samt to tannteknikere.
Sist oppdatert den 14.aug.2017


Tips en venn Skriv ut