Vikarstilling som veterinær i Vega kommune.

Da en av våre veterinærer skal ut i svangerskapspermisjon, søker vi etter en vikar i 100% stilling.
Stillingen inngår i en attraktiv turnusordning som inkluderer 2-delt vakt i Vega kommune.

Vega er ei øy som ligger vakkert til på Helgelandskysten helt sør i Nordland.
Kommunen grenser til Brønnøy i sør, Vevelstad i øst og Alstahaug og Herøy i nord.
Det er kun 1 time til Brønnøysund med blant annet egen lufthavn.

Landbruket har en viktig posisjon i samfunnet på Vega, og består i dag av ca 16 moderne robotfjøs, noen konvensjonelle båsfjøs, 3 smågris produsenter og 7 slaktegrisbesetninger. I tillegg er det om lag 20 produsenter som har sau.
Praksisen består hovedsakelig av produksjonsdyr (med hovedvekt på storfe, gris og sau), inseminering, noe hest og smådyrpraksis.
I tillegg til vaktgodtgjøring mottar veterinærene kommunalt tilskudd til drift på dagtid.

Krav til søker:

• Ferdig utdannet veterinær med norsk autorisasjon,
  • godkjent insemineringskurs,
  • førekort klasse B.
  • Søkeren bør ha eget firma, egen bil og praksisutstyr.
  • Erfaring er ett pluss, men ikke avgjørende.

Stillingen passer godt for nyutdannede som ønsker et erfaringsrikt vikariat.

Søkeren må beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Vega er rik på opplevelser og byr på gode muligheter innen friluftsliv, jakt og fiske.

Tiltredelse januar 2020.
Lengde ca 1år.
Sønadsfrist: 15. november.

Søknadene vil bli behandlet forløpende.Vi er behjelpelig med å finne boplass.

Spørsmål rettes til veterinær Einar Nicolaisen, tlf.: 91645525, eller send e-post til: nicovet@online.no.
Søknad sendes til postkasse@vega.kommune.no og merkes med Veterinærvikar.
Vi ønsker at søknaden er vedlagt kopi av norsk autorisasjon, CV og eventuelle referanser.