Julebyen 2020

søndag 15. november 2020, 18.00 - 20.00

Informasjon

Julebyen ble i samarbeid med lokale artister fra Brønnøysund, Stein Brekk og Komp Event startet opp for 6 år siden. Det som startet som et konsept i forbindelse med «Jul i Brønnøy» har nå blitt til en fast førjulstradisjon for mange på Sør-Helgeland.

Julebyen har de siste årene spilt konserter for fulle saler og hauset gode kritikker.

«Julebyen er melodien av appelsin, nellik, pepperkaker og gløgg. Som musikere leverer de spør svor all the way, samtidig som de har sine egne små vrier på tradisjonsmusikken. Det ligger i detaljene: gitarklimpiring og lett kiling av trommeskinnet, så får Prøysens «Romjulsdrøm» et hint av den jazzcountryen Willie Nelson har holdt på med i det siste. Hvordan topper man dette? Ved å gi en nyklassiker nytt liv. Julebyen tar ihjel spilte "Fairytale of New York" og tolker den. De fjerner alle spor av irsk drikkemusikk og dyrker bare sangens sakrale side. Slik får de den til å stå opp fra de døde.
Selvfølgelig ble det stående applaus. Julebyen har aldri vært bedre»

Brønnøysunds Avis, november 2019

 

 

På årets konserter får dere presentert flotte tolkninger av de mest kjente julelåtene som Please Come Home For Christmas, Silent Night, White Christmas og klassikeren Fairytale of New York. I tillegg får vi et gjensyn med det mest folkekjære vi har her til lands i Nord-Norsk julesalme, Stjernesludd og ikke minst O helga Natt. Dette pluss mange flere nydelige julesanger.
Så her er det bare å glede seg til flotte musikalske opplevelser og en skikkelig dose julestemning.

Julebyen 2020 består av:
Steffen Franco Hollup, Vegard Benjaminsen, Katarina Helen Strand, Susanne Larsen, Sindre Lefstad Kvam, Tor Håkon Hanssen, Are Bendiksen, Ole Bjørn Nygård Berg og Thomas Iversen

Pris voksen: 290

Pris barn: 150

https://www.facebook.com/events/982204345580414/

Sted

Vega Kirke
Rørøyveien,  8980 Vega

E-post : vega.sokneprest@gmail.com

Kontakt

Vega Media
 

Nils Hilmar Gullsvåg
Legg til hendelsen i din kalender