Ad Astra

fredag 27. september 2019, 20:00 - 22:00

Informasjon

Astronauten Roy McBride (Brad Pitt) reiser gjennom solsystemet til det ytre rom for å finne sin savnede far og løse et mysterium som truer vår planets overlevelse. Hans reise vil avsløre hemmeligheter som utfordrer naturen til menneskets eksistens og vår plass i kosmos.

Målet er å finne ut hva som skjedde med faren (Tommy Lee Jones), som forsvant under en romekspedisjon 29 år tidligere. Samtidig må han forsøke å nøytralisere en trussel som truer med å ødelegge livet på jorda.

Mer av handlingen trenger man ikke vite, men det kan forsikres om høy dramatikk både på det indre og ytre plan, der det indre formidles til godkjent av Brad Pitt i en av hans mest utfordrende roller, mens det ytre fortelles gjennom storslagne bilder og visuelle effekter av ypperlig kvalitet med en virkelighetsnær tilnærming.

Norgespremiere 20.09.2019

 BRegi James Gray Manus James Gray Ethan Gross Foto Hoyte Van Hoytema Musikk Max Ritcher Nasjonalitet USA Originalspråk Engelsk Produksjonsår 2019 Produksjonsselskap New Regency Distribusjon Twentieth Century Fox Norway

Pris voksen: 120

Pris barn: 100

Regi: James Gray. Manus: James Gray Ethan Gross Foto: Hoyte Van Hoytema Musikk: Max Ritcher

Genre: Sci-Fi Thriller

Nasjonalitet: USA

Skuespillere: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler, Donald Sutherland

https://vegamedia.hoopla.no/sales/2888782806?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

Sted

Vega Kino, Vegsteinveien 40, Gladstad
 

Kontakt

Vega Kino
 

Ole Bjørn Nygård Berg
Legg til hendelsen i din kalender