Snorkelsafari

lørdag 17. august 2019, 11:00 - 16:00

Informasjon

Vegas skjærgård er en idyll med hvite strender og turkis vann, og det grunne havet rundt øyene yrer av liv om sommeren. Nå kan du oppleve den blå verden sammen med en marinbiolog som tar deg med under overflaten og viser det fantastiske plante- og dyrelivet.

Under denne aktiviteten bruker vi spesielt tykke helårsdrakter (open cell-våtdrakt) slik at vi kan være lenge i vannet uten å fryse. Her får du altså lære deg å bruke disse spesielle draktene, du lærer deg teknikker for å være trygg og komfortabel i vannet, hvordan du kommer nært inn på dyr, og hvordan du finner de dyrene som er godt kamuflerte.

Praktisk: Aktiviteten starter på Vega Verdensarvsenter. Deretter kjører vi til Eidem der vi skal snorkle. Deltagerene må ha tilgang til bil for transport til Eidem. Alt av nødvendig snorkleutstyr er inkludert i aktiviteten. Ta med badeklær, håndkle, varme klær, dusjsåpe, matpakke og drikke. Med forbehold om ok vær. Deltagerene må kunne svømme og være komfortable i vannet. Aldersgrense minimum 13 år. Deltagere under 18 år må ha med foresatte i vannet. Kontakt ved spørsmål: grethe@verdensarvvega.no. Påmelding senest kl 18.00 kvelden før. (foto: Hanne Pernille Andersen)

Pris voksen: 785

https://verdensarvvega.hoopla.no/sales/2288988131?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

Sted

Vega Verdensarvsenter
 

Kontakt

Vega Verdensarvsenter AS
 

Grethe Hillersøy
Legg til hendelsen i din kalender