Sjømat- Workshop

torsdag 18. juli 2019, 09:00 - 13:00

Informasjon

Har du lyst å lære om hvilke muligheter en kråkebolle kan by på? Marinbiolog Lena Fagerwing og kystformidler Henriette Næss Ebbesen avholder  workshop 4 ganger i juli- 18,19,27 og 28 Juli. Husk å meld deg på senest 2 dager workshopen.

 

 

Kråkebollene- piggete og exclusive.

Inspirasjon og praksis for både opplevelsesnæringer, fremtidens entreprenører og ocean foodies. Vi ser nærmere på oppskrifter, bærekraftig bruk, DIY (Do it yourself), digital "mulighetskasse" og portabelt foodlab.

Følg arangementet på facebook

Påmelding senest den 16 juli til info@tasteofsalt.com 

Pris voksen: 200

Sted

Kaia på Nes
 

Kontakt

Taste of Salt
 

Lena Fagerwing
Legg til hendelsen i din kalender