Konsert med Hekla Stålstrenga

torsdag 13. juni 2019, 17:30 - 18:30

Informasjon

Verdensarvsenteret inviterer til konsert med Hekla Stålstrenga i kafeen kl 17.30. 

Bandet er kjent for sin særegne blanding av folkemusikk, viser og pop og har etterhvert pådratt seg flere sanger som har gått inn i den norske visekanonen. Sanger som Har du Fyr, Folketonen, Vise ved Vintersolkverv og Siste Sang er musikk mange har et forhold til.

Nå kommer bandet altså med ny musikk og allerede har singlene fra plata gjort seg bemerket med å få mye spilletid på NRK P1.

Konsertene med Hekla Stålstrenga er kjent for energi, tilstedeværelse og dyp musikalitet blandet med humor, spilleglede og særdeles kompetente musikanter. Bandet består av noen av landets mest markante musikere på sine respektive instrument. Noe som gjør at alle medlemmene er svært ettertraktet når andre artister ønsker seg musikalske partnere i sine prosjekt.

Tittelen «Elske og ære» er en av sangene på plata, skrevet av Ragnhild Furebotten. Furebotten har som vanlig stått bak mange av melodiene til bandet. Nytt for dette albumet er at både Furebotten, Nymo Trulsen og Bruvoll leverer fra seg, ikke bare melodier - men også egne tekster. I tillegg har blant andre Ola Bremnes, Helge Stangnes, Malvin Skulbru, Geir Vildgren og Ronny Trælvik levert tekster til plata.

Hekla er tilbake!

Pris voksen: 375

https://vegamedia.hoopla.no/sales/3384487424?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search&fbclid=IwAR16XpjlVA-c5Arr-CMKOTGjWEqlmRb3EYREMcqZHX54uyiLL0tPb6BQc94

Sted

Vega Verdensarvsenter
 

Kontakt

Vega Verdensarvsenter
 

Berit Martinussen
Legg til hendelsen i din kalender